2.000 Pazaraca na prozivci – foto + video

Pesme, ovacije i bakljada su obeležile današnju prozivku fudbalera Novog Pazara.

Sjajna atmosfera, pesma sa tribina i poklici, dočekali su novog trenra Njeguša koji je bio oduševljen atmosferom. Njeguš će imati većinu fudbalera na raspolaganju koji su odigrali prvi deo sezone. Na prozivci se nisu pojavili Vidaković koji je po završetku jesenjeg dela sezone rekao da neće produžiti ugovor sa Pazarcima i Radoš Protić.

“Podsetilo me je ovo na dane pred evropske utakmice dok sam bio u Crvenoj zvezdi , kada su se slivale reke navijača. Naježio sam se, fenomenalno je bilo, dobio sam motiv više da paklenim radom ne izneverimo fenomenalnu publiku.” – Rekao je trener Njeguš

Kako nezvanično saznajemo, desni bek Marković, koji je dobio šansu u kupu protiv Vojvodine i od tada je postao standardni igrač, nije uspeo da se dogovori sa upravom oko svog ostanka u klubu, i male su verovatnoće da će ostati u klubu. Takođe se još uvek ne zna dali će Nemanja Supić ostati u klubu, mada klub na poziciji ima još jednog sjajnog golmana, pa to i ne bi bio hendikep kao što je slučaj sa Markovićem.

Komentari