ABA: Partizan čeka Cibonu

Iza ekipe Partizana je neugodno putovanje u Ukrajinu i poraz od Budiveljnika, zbog učestalosti utakmica, crno beli nemaju prava na odmor. Sve misli igrača Partizana moraju da budu usmerene na današnji meč protiv Cibone.

– „U goste nam dolazi protivnik koji ima kvalitet sa trojicom veoma dobrih stranaca. Zatim, tu je igrač koga prate NBA skauti i koji se smatra najtalentovanijim mladim igračem, a to je Dario Šarić. On je mnogo napredovao, pre svega po pitanju šuta. Potom i Žižić koji je još uvek na ovom nivou takmičenja. Mi nismo u nismo u optimalnoj situaciji, dok je forma Cibone u rastu što se videlo i u pobedi protiv Cedevite“, rekao je Duško Vujošević.
Sa druge strane, popularni Vukovi i dalje muče muku sa rezultatima i formom. Nakon pobede nad Cedevitom, ekipa Cibone poražena je u Evrokupu od Nemačkog Artlanda 77:87

-”Naš problem je odnos prema utakmici. Ovo je bezobrazluk tima, a ovo nije zaslužio niti klub koji se godinama bori kako bi vratio Cibonu na staze stare slave niti Cibonini navijači koji bezuslovno pokazuju svoju ljubav prema klubu. Ne želim govoriti o proteklim godinama, ali ja kao trener više neću dozvoliti ovakvu blamažu. tim je napravljen od prošlogodišnjeg kostura, ali izgleda mi da pojednici nisu raspoloženi za svaku utakmicu i to se više neće tolerisati. Ja kao trener prihvatam zvižduke i preuzimam punu odgovornost za njih.” Rekao je Neven Spahija.

Komentari