Adem Ljajić u reprezentaciji novinara, napada Mihine “Orlove”

Novinari su dobro zasukali rukave, pred meč revijalnog karaktera između A reprezentacije Srbije i reprezentacije novinara, koji je na programu 19. novembra na stadionu Slobode u Užicu.

Ekipa novinara, koju će sa klipe predvoditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković, sastavila je spisak i poslala poziv nekolicini naših poznatih igrača, a među njima i Ademu Ljajiću, kojeg žele po svaku cenu da vide u svom timu.

Stručni štab novinarske reprezentacije pored trenerskog dvojca Rajevac – Stamenković, čine još: Jovan Sekulić (Novosti), Zoran Stojadinović (S.Žurnal), Mirko Vrbica (Sport), Nebojša Petrović (SOS kanal) i Zoran Marković (RTS). Pored Adema Ljajića, na spisku igrača kojima su upućeni pozivi, nalaze se sledeća imena: Boško Janković, Miroslav Radović, Duško Tošić, Nikola Ninković, Nemanja Gudelj, Nemanja Pejčinović, Boban Bajković, Miroslav Vulićević, Jovica Vasilić, Stefan Babović, Petar Bojić

Biće interesantno videti kakav će biti odziv momaka kojima je upućen poziv od strane novinara, ali sigurno je da nas u Užicu za nešto više od 10 dana, tačnije 19. novembra, očekuje pravi spektakl.

Komentari