Bekvalac: Ne idemo u Beograd da gledamo znamenitosti!

Radnički iz Niša, koji sanja Evropu, imaće jedan od najtežih testova na putu ka ispunjenju svojih snova. Fudbaleri sa Čaira putuju na megdan šampionu Srbije, ekipi Partizana.
Meč će biti odigran u Subotu u 17 časova na stadionu Partizana.

O narednom protivniku Radničkog govorio je strateg Radničkog, iskusni stručnjak Dragoljub Bekvalac:

Partizan se dosta pojačao, Marko Nikolić imao je luksuz dovođenja svih igrača koji su bili na njegovoj listi želja, što sa mnom nije bio slučaj, ja taj luksuz nisam imao. Pojačanja smo doveli u hodu, ja tek sada vidim da neki od najiskusnijih, na koje smo najviše računali nisu u ovom momentu podobni za igranje na visokom nivou, tu pre svega mislim na Gaja, koji nije zaboravio da igra fudbal, još uvek je na svom nivou, ali njegova forma nije adekvatna takmičarskom režimu, mora mnogo da radi, kako bi bio stub odbrane, pravi vođa na terenu, koji će svojim iskustvom biti primer ostalim igračima, zbog čega je i doveden. Rekao je Bekvalac.

Još jednom je “džentlmenski sporazum” Radničkog i Partizana bio nezaobilazna tema:

– Ponovo se po medijima provlačila teza da li je fer ili ne stavljati Baneta Pauljevića u tim, ali on je naš fudbaler, mi sa Partizanom nemamo nikakav pismeni dogovor o igranju ili neigranju. Pokažite mi trenera koji se pridržava usmenih dogovora, mislim da takav ne postoji. Razmišljamo o različitim pristupima meču, imamo jednu varijantu u kojoj Pauljević neće biti u timu, ne zbog pritisaka Partizana, već zbog taktičkih zamisli.

Za kraj Bekvalac najavljuje dobru igru svog kluba i pokušaj osvajanja sva tri boda:

-Ne idemo u Beograd na ekskurziju, pružićemo svoj maksimum, ova utakmica pripada igračima, na njima je da pokažu od čega su satkani. Očekujemo veliku podršku naših navijača, oko 1000 njih doći će u Beograd, Partizan jeste jači ali nije nepobediv.
Delimično smo u Kragujevcu imali dobru igru, taj segment trebamo da prenesemo na stadion Partizana i brzom igrom pokušamo da se vratimo iz Beograda sa tri boda, ma da i nerešen rezultat ne bi bio katastrofa. Kao što sam i ranije rekao, naš san o Evropi se rodio, valja ga ljuljati. Zaključio je Bekvalac.

Ukoliko niste nabavili polu-sezonsku kartu za Čair, ne očajavajte i ako je prodaja na biletarnici Čaira zaustavljena, svoje mesto na stadionu možete obezbediti putem sajta http://www.ticketline.rs/.

Komentari