Birčević/Kalinić: Ovo nam ne priliči izvinjavamo se! (video)

Nemile scene koje su Radnički koštale boljeg rezultata u meču sa Strazburom, bile su tema večeri. Umesto igre kojom su košarkaši Radničkog namučili Strazbur, klub koji je igrao u Evroligi, košarkaška scena u Srbiji fokusirala se na dešavanja van terena, gde su glavni akteri bili reprezentativci Srbije, Stefan Birčević i Nikola Kalinić.

Akteri svađe danas su se obratili medijima:

-Izvinjavam se saigraču koji je dao sve od sebe večeras Nikoli Kaliniću, potpuno ga razumem jer je jednako srčan. Izvinjavam se posebno svim gledaocima koji su nas pratili, Kragujevčanima i svima ostalima koji su bili uz nas, rekao je Stefan Birčević.

Istu poruku uputio je i Kalinić:

-Želim da uputim javno izvinjenje saigračima, pre svega Stefanu Birčeviću, kao i stručnom štabu, ali i gledaocima koji su, nažalost, sve to gledali. Svi znamo da se u žaru borbe takve stvari dese. Svejedno, to nije opravdanje”, poručio je Nikola Kalinić.

Da ovakvim ispadima nije mesto na košarkaškom terenu i da neće biti tolerisani rekao je predsednik kluba Ivan Grujin:

-Ponašanje na poslednjem tajm-autu je bilo sramotno, kako za Radnički, tako i za srpsku košarku. Uprava neće tolerisati takvo ponašanje naših reprezentativaca. Žao nam je što smo poslali ružnu sliku o Radničkom, tako i zasenili dobre košarkaške partije. Izmenićemo to u budućem periodu. Sada nam je najbitniji meč protiv Olimpije. Rekao je Grujin

Poslednji tajm-aut pogledajte ovde:

Komentari