Bogićević novi trener Borca

Bogić Bogićević, dosadašnji strateg Javora, novi je šef stručnog štaba čačanskog prvoligaša.

Dan nakon raskida saradnje sa Dejanom Vukićevićem, na stadionu kraj Morave je predstavljen novi šef stručnog štaba Borca. Reč je o Bogiću Bogićeviću, poznatom fudbalskom stručnjaku, koji je do pre par dana bio na klupi Javora.

Bogić Bogićević se posle više od 35 godina vratio na Stadion kraj Morave. Golmansku karijeru je započeo u Borcu, gde je prošao sve selekcije mlađih kategorija, a stajao je i na golu prvog tima.

Veoma mi je drago što sam se vratio u klub svoje mladosti. Cenim izuzetno činjenicu da se Borac odlučio za mene, jer pretpostavljam da je bilo još kandidata. Potpuno sam svestan situacije u kojoj se Borac nalazi i verujem da ćemo u naredna tri kola ”otkinuti” što više bodova. Borac kao klub i sa igračkim potencijalom koji ima mora biti glavni kandidat za plasman u super ligu, bez obzira na trenutni bodovni zaostatak. Izuzetno cenim svog prethodnika Dejana Vukićevića, znam da je dobro radio, ali jednostavno nije bilo rezultata. Slična je i moja trenerska sudbina i nadam se da će rad u Čačku biti uspešan” – rekao je u svom prvom obraćanju novi šef stručnog štaba Bogić Bogićević.

Komentari