Bojić: Zvezda ušla u pobednički ritam – Radonjić: Emotivno smo se ispraznili

Nikola Pešaković, bio je jedan od boljih igrača Borca u porazu od Crvene zvezde:

– Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi. Izuzev prve četvrtine, mi smo odigrali ispod nivoa. Protivnika smo već upoznali u Kupu i odigrali smo rasterećeno. Meč je prelomila druga i poslesnji minuti četvrte četvrtine. Okrećemo se narednom meču, dolazi nam Partizan, imamo najteži raspored u ligi.  Crvenoj zvezdi želim puno sreće protiv Uniksa – rekao je Pešaković

Raško Bojić, trener Borca bio je i pre meča lišen iluzija:

– Mi smo naše ciljeve ostvarili plasmanom u Superligu, meč u kome smo unapred poraženi i nije za analizu. Znamo da je Zvezda najkvalitetniji tim na ovom prostoru, sa visokim ambicijama na tri fronta. Osim toga ušli su u pobednički ritam. Čestitam na zasluženoj pobedi želim Zvezdi sreću u nastavku Superlige, ali i protiv Uniksa.
Mi se okrećemo narednim mečevima, pokušaćemo da uklopimo Albijanića i Marelju, momke koji su tek nedavno pristigli u klub. Borac ima potencijal i možemo da igramo sa svim Superligašima izuzev Zvezde i Partizana.

Nikola Rebić je na ovom meču dobio veću minutažu i pokazao da ima potencijal:

– Pripremali smo se kao za bilo koji drugi meč, odigrali smo maksimalno svih četrdeset minuta. Mi mlađi smo dobili veću priliku danas, mislum da smo se odužili treneru. Okrećemo se narednom meču, a Borcu želim puno sreće – rekao je Rebić.

Dejan Radonjić je iskazao zadovoljstvo pristupom na ovom meču:

– U periodu kada se dosta trošimo i kada smo imali emotivno pražnjenje, želeli smo da odigramo dobro za prve superligaške bodove. Nismo započeli kako je trebalo, međutim to je kratko trajalo i potom smo imali dobar odnos do kraja. Aktivirali smo se i dočekujemo sledeći duel. Nadam se da ćemo u Rusiji biti kompletni, a to ćemo znati sutra – zaključio je Radonjić

Komentari