Boris Radunović: Ne želim da obećavam mnogo, neka naša igra pokaže sve

Posle dvomeča sa Zvezdom u kupu i ligi, fudbaleri Rada okreću se Vojvodini, trener Milan Milanović nada se da su se njegovi igrači psihički odmorili i da spremno ulaze u meč 12. kola. Utakmica se igra u subotu od 17 časova na sadionu u Jagodini.

Foto: fkrad.rs

Trener Rada Milan Milanović svestan je da njegove igrače čeka težak zadatak, ali očekuje da igrači Rada budu na visini zadatka.

-Posle teških mečeva u kupu i prvenstvu, istrošili smo se fizički i psihički. Imamo težak zadatak da se povratimo, a posle toga da osvojimo i bodove. Nadam se da su igrači spremni da odgovore na sve zahteve. Što se nas tiče, gledamo samo našu igru, igraćemo kao i do sada. Treba nam malo više bodova na nama je da se potrudimo da do njih dođemo, rekao je Milan Milanović.

Mladi golman Boris Radunović najavljuje da će učiniti sve da sačuva svoju mrežu.

– Očekuje nas lep ambijent i dobar trener. Na nama je da pružimo svoj maksimum. Bitno je da uzmemo minimum šest bodova do kraja polusezone, očekivanja su da u Jagodini uzmemo tri boda, daću svoj maksimum da se vratimo sa celim plenom. Najmlađi sam u ekipi, daću sve od sebe, ne bih da obećavam puno, neka igra pokaže, poručuje Radunović.

Komentari