Bulatović: Mrkić se vraća u svoju porodicu!

Saša Mrkić, trener koji je sa Radničkim prošle sezone obezbedio opstanak u JSL, ponovo se vraća na Čair. Čeka ga podjenako važna uloga. Mrkić je postao novi direktor omladinske škole kluba sa Čaira. Pored toga, on će obavljati ulogu zvaničnog lica na utakmicama prvog tima, pošto je Milan Milanović zbog vođenja dva kluba u istoj sezoni, ne može zvanično da preuzme Radnički do kraja sezone

Darko Bulatović sa velikim zadovoljstvom obavestio je novinare da se Saša Mrkić vratio u svoju porodicu na Čairu:

Saša Mrkić je čovek koji je Radničkom mnogo toga dao, ne samo stručno znanje i umeće nego i svojom ljudskošću. Mi smo odlučili da Sašu vratimo u tim preko fudbalske škole, u naredna dva meseca biće i sa prvim timom, a i nakon toga ostaće u fudbalskoj školi. Svi smo saglasni da je njemu mesto u fudbalskom klubu Radnički. Međutim u ovom sportu iz različitih razloga kockice se drugačije sklope. Mi ne želimo da izgubimo ovog čoveka. Želimo da Mrkić bude deo naše porodice – Rekao je Bulatović.

Saša Mrkić takođe je zadovoljan povratkom u klub, navodi da je glavni cilj zadržati mlade igrače:

– Ostavili smo klub u Superligi. Postavljena je zdrava osnova za napredak kluba. Zahvaljujući ljudima koji su u klubu, možemo da stignemo dosta daleko. Cilj je da deca koja su u klubu ne idu trbuhom za kruhom.

Komentari