“Čempion” brine o Marjanoviću (FOTO + VIDEO)

Crvena zvezda Telekom ima pravog gorostasa pod obručima. Jedan od ljubimaca navijača, centar Boban Marjanović, sa visinom od 222 centimetra dominira u reketu, a svoju dominaciju ove sezone na pravi način dokazao je u poslednjem meču Evrolige protiv Laboral Kuće i u duelu sa Partizanom u osmom kolu ABA lige kada se okitio MVP titulom.

S obzirom na popularnost koju ima, Marjanović je jedan od najupečatljivijih manekena “Čempiona” i “Sport Vision-a” koji su sponzori Crvene zvezde Telekom. Zato i ne čudi što se Marjanoviću posvećuje posebna pažnja kada je izrada sportske opreme u pitanju.

Upravo tim povodom Marjanović je nedavno posetio prodavnicu Čempion u TC Ušće, gde mu je profesionalna krojačica „uzela meru“. Posao nije bio nimalo lak, pa osim što je stolica bila neophodan rekvizit kako bi se dohvatila Bobanova ramena, krojačica je morala da ima i pomoć asistenta.

Ipak, najvažnije je da će Zvezdin centar moći komotno da se oseća tokom napornih putovanja i neometano da trenira u sportskoj opremi po meri:

Kada ste visine kao ja, adekvatna obuća ali i odeća su često problem. Ipak, zahvaljujući ažurnosti Champion-a, Sport Vision-a i naravno mog kluba Crvene zvezde na moje veliko zadovoljstvo sve to je rešeno – istakao je Marjanović.

Kada je već reč o sportskoj opremi KK Crvena zvezda Telekom, u svim prodajnim objektima Sport Vision-a mogu se naći nove replike sve tri garniture dresova i to u svim veličinama po ceni od 2990 dinara za dečije modele i 3490 dinara za odrasle.

Komentari