Crno-bela fešta, goreo Pionir!

Košarkaški klub Partizan je večeras predstavio svoj tim za sezonu 2013/14. Ako se po jutru dan poznaje, šampion će imati ogromnu podršku i sledeće sezone. Grobari su neumorno pratili sve igrače i članove stručnog štaba, koji su se peli na crno-belu binu.

Najveće oduševljenje navijača izazvao je simpatični Francuz, Žofri Lovernj, koji je sa tri podignuta prsta koračao parketom Pionira.

Deo fenomenalne atmosfere sa promocije košarkaškog tima Partizana možete pogledati ovde:

Prvi je iz tunela izašao Nikola Tomašević (ekonom), čovek koji je sa Partizanom osvojio preko 30 trofeja, dok je izlaske ljudi iz stručnog staba zatvorio Petar Božić, legenda koju ne treba posebno predstavljati navijačima Partizana.  Svi igrači koji ce sledeće sezone braniti crno-bele  boje su bili propraćeni aplauzima i konstantnim skandiranjem i pevanjem poznatih pesama Grobara.

Punom pioniru se najpre obratio kapiten Dragan Milosavljević koji se zahvalio navijačima i izrazio zelju da uz njih osvajaju velike trofeje.

Pesma “Uzmi Dule evropsku titulu“, odložila je početak obraćanja stratega Partizana, koje je bilo kratko i direktno, uz zahvaljenje Grobarima na velikom odzivu po kiši, “nadam se da ćemo ponovo slaviti i po lepom vremenu, početkom leta sledeće godine” Rekao je Vujošević.

Komentari