Crvena zvezda darovala navijače za Božić

Album sa samolepljivim sličicama KK Crvena zvezda Telekom za kratko vreme stekao je veliku popularnost. Ovakav koncept promocije kluba dobio je veoma pozitivne komentare o čemu svedoči podatak da je iz dana u dan među navijačima Crvene zvezde sve više kolekcionara.

U sklopu Novogodišnjih i Božićnih praznika na poslednje dve utakmice u Pioniru protiv Igokee i Bilbaa organizovana je besplatna podela albuma što je trebalo da predstavlja svojevrstan poklon posetiocima Zvezdinih mečeva. To je izazvalo veliko oduševljenje, posebno onih najmlađih.

Album sa sličicama je u prodaji od 4. januara na svim kioscima širom Srbije po ceni od 200 dinara, dok u kesice koje sadrže pet sličica koštaju 50 dinara. Zanimljivo je da će album sa sličicama KK Crvena zvezda Telekom biti u prodaji i u Republici Srpskoj od 15. januara.

Album sadrži ukupno 220 sličica u kojima su predstavljeni svi košarkaši i članovi stručnog štaba, zatim juniorski tim kao i neki momenti iz istorije, ali i detalji iz duela sa klubovima iz ABA lige i još mnogo toga…

Komentari