Crvena zvezda: Do sada prodato 15.000 karata, kapije arene se otvaraju u 16,30h

Odluka uprave kluba da se evroligaški duel Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kuban igra u Kombank areni pokazala se kao ispravna. U prilog tome svedoči podatak da je od ponedeljka od 14 sati, kada su ulaznice puštene u promet, prodato dva kapaciteta dvorane Pionir. Naime, za ukupno 15 sati prodaje kupljeno je čak 15.000 ulaznica.

Za evroligaški duel crveno-belih posle 14 godina čekanja vlada veliko interesovanje, a još malo karata ima u prodaji. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje navijače da na vreme kupe karte, rezervišu svoje mesto i uživo prisustvuju istinskom košarkaškom spektaklu.

Važna napomena je i činjenica da iako je za protekla dva dana prodato 15.000 ulaznica na prodajnim mestima nema gužvi, jer je to omogućila široka prodajna mreža Eventim-a. Naime, ulaznice za meč prvog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Lokomotive Kuban prodaju se na biletarnicama Marakane, Kombank arene, TC Ušće, Doma omladine, Bilet centra, u knjižarama Delfi i na još 150 prodajnih mesta širom Srbije. Igračima i stručnom štabu crveno-belih je potrebna ogromna podrška sa tribina, jer silno žele da evroligašku sezonu počnu pobedom. Pune tribine Kombank arene za sve njih biće dodatni motiv, a kupovina ulaznice je i određeni vid pomoći klubu u kome svaki navijač ponaosob može da učestvuje.

Utakmica se bliži, ne propustite priliku da budete deo istinskog košarkaškog spektakla.

POOŠTRENE MERE BEZBEDNOSTI

Za utakmicu prvog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Lokomotive Kuban biće preduzete opsežne mere bezbednosti. Na svim ulazima biće vršen detaljan pretres, pa će iz tog razloga kapije Kombank arene biti otvorene već od 16 sati i 30 minuta. KK Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegle eventualne gužve na ulazima.

Na svim ulazima će se prolaziti kroz detektore za metal (KD vrata), pa neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih čvrstih predmeta (kovani novac, olovke, ključeve, šminka…). Sav sitan novac koji se na ulazima bude oduzeo biće stavljen u providne kutije Crvenog krsta i iskorišćen u humanitarne svrhe.

KK Crvena zvezda Telekom takođe apeluje na sve navijače koji budu u Kombank areni da navijaju fer i sportski, da ne uništavaju imovinu i enterijer Kombank arene, da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva (petarde, baklje, dimne bombe), lasere i da ne ubacuju bilo kakve predmete na teren. Sve to je strogo zabranjeno prema propisima Evrolige i u slučaju i najmanjeg incidenta klub će snositi veoma oštre sankcije.

Komentari