Crvena zvezda dobila novog sponzora – Cvetković u MZT-u

Dan nakon Novogodišnjeg koktela, na kojem je Crvena zvezda Telekom obeležila godinu za nama, stigao je novi razlog za zadovoljstvo navijača i uprave kluba. Naime, sponzorski pul crveno-belih bogatiji je za još jednog člana, s obzirom da je ostvarena saradnja sa kompanijom Millenium Team.

Tom prilikom u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu, organizovano je svečano potpisivanje sponzorskog ugovora. Kako i priliči, direktoru kompanije Millennium Team, Ivanu Bošnjaku uručeni su pokloni. Od direktora Crvene zvezde Telekom, Davora Ristovića, dobio je navijački šal, a od trenera Dejana Radonjića dres crveno-belih.

Direktor novog Zvezdinog sponzora bio je vidno zadovoljan ozvaničavanjem saradnje sa našim klubom:

– Građevinska kompanija Millennium Team postoji više od 10 godina. Ove godine kao društveno odgovorna kompanija odlučili smo da se još aktivnije uključimo u podršku sportu. Do sada smo pomagali vaterpolo i džudo klubu Crvena zvezda, a sada i crveno-belim košarkašima. Nadam se da će naša saradnja trajati dugi niz godina i da će Zvezda nastaviti da niže uspehe koji su sve brojniji u poslednje vreme – izjavio je Ivan Bošnjak.

Direktor Crvene zvezde Telekom, Davor Ristović, novom sponzoru je poželeo dobrodošlicu u klub:

– Nama je veliko zadovoljstvo što je ovako uspešna firma poput Mileniju tima prepoznala kvalitet truda i rada koji ulažemo i što se priključila našem timu. U imenu Milenijum tima imamo reč „tim“ što je za nas jako bitno. Oni se bave izgradnjom, a nadam se da ćemo timski praviti rezultate. Želimo da ova saradnja ne bude kratkoročna, da traje godinama, i da i mi i Milenijum tim zajedničkim snagama napravimo dobre rezultate – istakao je Ristović.

CVETKOVIĆ NA POZAJMICI U MZT-U

Aleksandar Cvetković do kraja sezone 2014/2015 igraće na pozajmicu u redovima makedonskog šampiona MZT-a. S obzirom da je mladi plejmejker bio nezadovoljan statusom u ekipi, rukovodstvo kluba zajedno sa stručnim štabom želelo je da brzo reaguje i uspelo je da pronađe najbolje rešenje za obe strane. KK Crvena zvezda Telekom na ovaj način nije se odrekla mladog plejmejkera, već je samo pronađeno rešenje da Cvetković dobije neophodnu minutažu, a ovaj dogovor postignut je na obostrano zadovoljstvo.

Cvetković će tako u narednih godinu i po dana igrati za makedonskog ABA ligaša, a po isteku tog dogovora vratiće se u Crvenu zvezdu.

Komentari