Crvena zvezda rešila pitanje štopera

Crvena Zvezda je u toku jušerašnjeg dana rešila problem u zadnjoj liniji. Naime crveno-beli su juče angažovali tri štopera: Migela Arauha, Robertsa Omegu i Novaka Martinovića.

 

Miguel Arauho, 18- godišnji Peruanac, o kome se mnogo pričalo proteklih dana odradio je juče lekarske preglede i potpisao ugovor na četiri godine. Roberts Omega, bivši fudbaler Smedereva i užičke Slobode, posle uspešno završene probe potpisao je 3-godišnji ugovor sa crveno belima. I na kraju Novak Martinović, bivši član BSK-a, OFK-a, Smedereva, Panduri-ja, Steaue i kineskog Vuhana, doveden je kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na dve godine. Martinović je postao poznat široj javnosti u Srbiji, krajem 2011. godine kad je u meču između Steaue i Petrolula, udario navijača koji je utrčao u teren i udario Novakovog saigrača Galamaza. Martinović je zbog ovog poteza prvobitno kažnjen, da bi mu kazna posle žalbe bila ukinuta.

 

U toku današnjeg dana, ova tri igrača bi trebala da budu registrovana, kako bi stekli pravo da nastupaju za Crvenu Zvezdu u meču Lige Evrope, koji crveno beli igraju protiv Černomoreca.

Komentari