Crvena zvezda Telekom: Nastavlja se prodaja sezonskih karata

Zbog velikog interesovanja za sezonske ulaznice, koje su pred meč sa Lokomotivom Kuban povučene iz prodaje, godišnje karte KK Crvena zvezda Telekom ponovo će biti puštene u promet. Naime, od srede 23. oktobra sezonske ulaznice Crvene zvezde Telekom moći će da se kupe na biletarnici Eventim-a u TC Ušće svakog dana od 10 do 22 sata.

Pretplatne karte za tribine koštaju 11.300 dinara, a za parter je potrebno izdvojiti 18.800 dinara. Plava i bela loža koštaju 38.000 dinara, loža 44.000 dinara. Sezonska karta važi za sve utakmice koje KK Crvena zvezda Telekom igra kao domaćin u Evroligi, ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i plej-ofu. Treba istaći da je broj sezonskih karata ograničen, u prodaji će biti manje od hiljadu godišnjih ulaznica, Crvena zvezda poziva sve zainteresovane da na vreme obezbede svoju pretplatnu kartu.

Sve dodatne informacije o prodaji sezonskih ulaznica možete dobiti putem telefona 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže iznosi 48 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).

Komentari