Čukarički: Premije za trijumf nad Crvenom Zvezdom 100 000 evra!!!

Gazda Čukaričkog, Dragan Obradović, kako prenosi Sportski Žurnal, obećao je igračima svoga kluba premije u iznosu od 100 000 evra ukoliko savladaju na svom terenu Crvenu Zvezdu, u meču 8. kola, koji je na programu za vikend.

Cifra koja je ogromna za naše uslove, trebalo bi da bude dodatni motiv igračima kluba sa Banovog Brda, iako je samo ime protivnika dovoljna motivacija da pruže onih famoznih 120 % svojih mogućnosti, i ostave srce na terenu.

Premiranje u fudbalu nije nikakva novost, štaviše to je recept kome su se u zadnjih nekoliko godina priključili mnogi veliki klubovi, uglavnom premirajući protivnike u mečevima sa glavnim konkurentima za trofej, što je često dovodilo u pitanje sam fer-plej. Ipak premiranje sopstvenog kluba, odnosno igrača kluba je nešto što je naišlo na odobravanje kod navijača širom Evrope, ali je u srpskom fudbalu izuzev Večitih rivala i Vojvodine, to bila prava retkost, pogotovu u ovako ranoj fazi prvenstva kada su karte još uvek otvorene i prostora za ispravljanje grešaka ima na pretek.

U svakom slučaju ovaj potez gazde Čukaričkog je svakako novost u našem fudbalu, pa će samim tim meč na Banovom Brdu, koji je i onako važio za jedan od uzbudljivijih u predstojećem kolu, sigurno privući još veću pažnju, pogotovu zbog visine premije, s obzirom da se za tu sumu u Jelen Super Ligi može kupiti igrač bez ikakvih problema.

Komentari