Dečaku (8) iz BiH ostalo mesec dana života, poslednja želja mu je da upozna Ibrahimovića

Osmogodišnji dečak, Hajrudin Kamenjaš, iz mesta Vareš u BiH, koji je oboleo od leukemije, od koje se leči već šest godina, a prema prognozama lekara, ostalo mu je još mesec dana života, poželeo je da upozna svog idola, Zlatana Ibrahimovića, pre nego što umre. 

Ovu vest je danas, na Facebook-u objavila, Tea Rekić, koja preko svoje humanitarne organizacije u Nemačkoj godinama pomaže u lečenju dece iz BiH.

-“Poslednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom poslednom željom me zadužio mali Hajrudin koji nema više puno vremena. Njegova majka Amela Kamenjaš me takođe zamolila grcajući u suzama da preduzmem sve i pokušam da ispunim ovu poslednju želju njenog sina. Po prognozi lekara mali Hajrudin nema puno vremena, najviše mesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem ili kontakt sa njegovim menadžerom da nam pomognu. Nije nam bitan prevoz i gde se Zlatan nalazi. Ja ću od sebe sve ostalo da organizujem, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane. Verujem u nas” – napisala je Tea Rekić na svom fejsbuk profilu.

Iskreno se nadamo da će ova vest stići do švedskog reprezentativca, i da će poslednja želja malog Hajrudina biti ispunjena.

Komentari