Demanti su u modi

Liga u kojoj prelazni rok često donosi više uzbuđenja od prvenstvenih okršaja.

Dve promene klupskih boja, odnosno jedan prelazak i jedan odlazak iz kluba bili su najavljeni prethodne sedmice, kako sada stvari stoje, od toga nema ništa.

Već smo pisali kako se Marko Petković u suzama oprostio od dresa “romantičara”, na utakmici koja je trebalo da bude oproštajna, zaradio je žuti karton pre početka (zbog kašnjenja od 6 minuta). Zatim je u osmom minutu otišao ranije na tuširanje, jer je nakon duela sa igračem Čukaričkog, pokazano na belu tačku, a Petkoviću automatski dodeljen žuti karton – njegov drugi na tom meču.

Iako je prelazak desnog beka u Partizan već bio gotov, toliko da je i klub iz Humske objavio da je mladi reprezentativac njihov član, stvar se izjalovila. Konfuziju je stvorila i informacija da će njegova nova destinacija biti večiti rival – Crvena zvezda,  Petković je u najnovijem nastupu rekao da ostaje u OFK Beogradu.

U Novom Pazaru, slična situacija, oprečne informacije došle su u razmaku od svega nekoliko dana.

Napadač Nemanja Vidaković nije krio nezadovoljstvo i želju da pronađe povoljnije uslove za svoju karijeru negde drugde. Ipak, od njegovog iznenadnog odlaska iz Novog Pazara takođe nema ništa, dogovor sa upravom je uspostavljen, tako da drugi plavo beli tim iz ove priče ipak neće biti oslabljen.

Komentari