Direktor Rada: Zvezda se hvata za grančice pred UEFA

Crvena zvezda dobila je produženi rok od dve nedelje da UEFA-i dostavi neophodne papire o nameri i načinu isplaćivanja dugova kako bi crveno-beli mogli da igraju u takmičenjima pod okriljem UEFA. Među tim potraživanjima nalazi se i ono iz Rada, iz Ljutice Bogdana navode da to ne mogu da izmire jer im nije ispostavljen račun, takođe se ne zna koliko se duguje i kome, Radu ili bivšem predsedniku Ranku Stojiću.

Direktor Rada Uroš Tošić u izjavi za agenciju Beta prokomentarisao je navode Zvezde: – Zvezda je dobila dodatni period u kome može da dostavi kompletnu dokumentaciju. Mogu da dostave papir da su platili račun ili da su se dogovorili o izmirivanju dugovanja. Te bajke da se ne zna da li se duguje Radu ili Stojiću su priče za malu decu. Duguje se Radu, a to što se dodatno duguje Stojiću ili agenciji Dinamik nas ne zanima.

Direktor Rada pojasnio je i navode o neispostavljanju računa:

– Da smo im pustili profakturu, značilo bi da u roku od petnaest dana moramo da uplatimo PDV, u našem slučaju radi se o cifri od oko 400 hiljada evra.  Račun Zvezde je bio u blokadi, pa niko nije mogao da nam garantuje da će nama novac biti isplaćen u roku. Da smo dobili garanciju, poslali bismo fakturu odmah. Crvena zvezda se sada hvata za grančicu pred UEFA – Rekao je Uroš Tošić, direktor Rada u izjavi za agenciju Beta.

Komentari