Dobre vesti za KK Partizan

Po pisanju web portala MONDOkošarkaški klub Partizan mogao bi uskoro da bude privatizovan. Za kupovinu crno-belog košarkaškog giganta zainteresovan je Dimitris Janakopulos.

Crno beli uskoro bi mogli da budu privatizovani, čime bi egzistencionalna agonija Partizana konačno dobila srećan kraj. Po navodima Mondo-a za kupovinu kluba zainteresovan je ni manje ni više nego jedan od braće Janakopulos, koji su stvorili košarkašku imperiju na čelu sa Željkom Obradovićem, zvanu Panatanaikos.

Porodicu Janakopulos za Partizan vežu najlepše uspomene, što u velikoj meri utiče i na njihovu želju da kupe klub. Iz Partizana je u njihove redove stigao Željko Obradović, koji je ovaj klub uzdigao na najviši nivo, godinama je dominirao evropskom košarkom. Grci ne zaboravljaju ni Nikolu Pekovića, Aleksa Marića, Milenka Tepića i ostale koji su iz Beograda otišli u Atinu, rekao je za Mondo dobro obavešten izvor iz državnog vrha.

Predsednik Partizana Predrag Danilović kratko je prokomentarisao ovu vest.

“Nije mi poznata činjenica da ima zainteresovanih za kupovinu KK Partizan. Ali, voleo bih i radujem se tome, ako je istina…” 
rekao je Danilović.

Komentari