Dođi, vidi, doniraj, pobedi!

U petak 20. juna od 18h će se na terenima manifestacije Sportsko leto Fontana u organizaciji udruženja mladih “Večernja škola” igrati humanitarni košarkaški meč poznatih za ugroženo stanovništvo u poplavama.

Podeljeni u dva tabora, poznati će se nadmetati u revijalnom meču “Koš za sreću”, a svaki gledalac će umesto plaćanja ulaznice, moći da u zavisnosti od mogućnosti donira u predviđene kutije za priloge.

Ekipe su sačinjene od muzičara, sportista, glumaca… podeljenih u one koje će igrati u plavim dresovima i one koji će igrati u zelenim. “Plave” će predvoditi legendarni srednji bloker naše reprezentacije, Andrija Gerić. Pored Gerića, u tom timu će se naći poznati voditelj Zoran Kesić, maneken i glumac Vlada Vuksanović, urednik Fejsbuk strane “Beograđani”, Ognjen Stambolović, najbolji “streetball” igrač na ovim prostorima, Nemanja Blažić Triki, autor “Večernje škole” Petar Lazić, član rep sastava THCF Stefan i mnogi drugi.

Pored Stefana koji će igrati za “plave”, u “zelenim” će biti Bore i DJ Sale L iz iste rep grupe. Još jedan reper će činiti ovaj sastav, to je Boško Ćirković Škabo iz Beogradskog sindikata. Pored repera, zeleni dres će nositi još i košarkaš evroligaša Lijetuvos Ritasa Stevan Jelovac, rukometaš Ognjen Kajganić, pobednik “Survivor-a” Andrej Maričić, muzičar Igor Lazić “Niggor”, još jedan muzičar, Marko Mandić, voditelj sa Prve televizije Miloš Maksimović, i drugi.

Na poluvremenu košarkaške utakmice, u takmičenju šutiranja trojki će učestvovati dame. Neke od njih su poznata modna blogerka Zorana Jovanović, mis Srbije za “Miss Universe 2014” Anđelka Tomašević, voditeljka i glumica Kristina Radenković i mnoge druge.

Pored javnih ličnosti koje će igrati meč, mnoštvo njihovih kolega koji nisu mogli da igraju kao i aktivnih košarkaša koji igraju finalnu seriju plejofa KLS će biti na Fontani, gledati revijalni meč i donirati za ugrožene u poplavama.

Program će voditi Ivan Tešanović sa Prve televizije dok će za dobro raspoloženje u pauzama biti zadužen DJ Luka.

Dođi, vidi, doniraj, pobedi! 20. jun od 18h na terenima u bloku 1 na Novom Beogradu.

Komentari