Dragoljub Bekvalac donirao 100.000 dinara Ustanovi “Mara”

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Dragoljub Bekvalac donirao je 100.000 dinara Centru za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju “Mara” iz Niša.

Bekvalac je, nakon što je čuo da je otkazana humanitarna utakmica veterana Srbije i Hrvatske na kojoj je trebalo skupiti prilog za ovu Ustanovu, odlučio da pomogne i donira 100.000 dinara.

– Kada sam pročitao u novinama da je otkazana utakmica i uskraćena pomoć Ustanovi, a pre svega deci, u meni se stvorila ideja da pomognem skromnim gestom. U Nišu ima humanih ljudi, koji su zbog svojih problema, zaboravili na veće probleme, koje imaju ova deca. Nadam se da će moj gest podstaći humane ljude u Nišu da se odazovu i priključe humanoj akciji – rekao je Dragoljub Bekvalac.

Direktor Centra “Mara” Miloš Ranđelović ima samo pohvale na račun Bekvalca.

– Mi želimo da se zahvalimo gospodinu Bekvalcu. On je pokazao ostalima na najbolji način kako da se pomogne onima koji nemaju i koji su u najtežoj situaciji. Primer je svima koji imaju i mogu – kaže Miloš Ranđelović, direktor Centra “Mara”.

Dragoljub Bekvalac je ovim gestom dao dobar primer mnogima koji imaju mogućnosti da pomognu, ali možda ne nalaze vremena za one kojima je pomoć neophodna.

Komentari