Dragolovčanin: Ne zanima me šta je bilo pre

Predsednik Fk Novog Pazara Nedžad Dragolovčanin je čestitao fudbalerima Novog Pazara pobedi na gostovanju na Karaburmi protiv OFK Beograda:

– Svaka čast momci, odigrali ste fenomenalnu utakmicu i pokazali kako se brane boje Novog Pazara.Sjane odbrane Šimića, maestralni gol Ivana Obrovca uz odličnu i borbenu igru svih plavih fudbalera uz mudru i znalački postavljenu taktiku trenera Zorana Njeguša bili su recept za uspeh.Žao mi je što Zajednica prvoligaša sa Terzićem na čelu, jasno i zbog čega) nije pokazala razumevanje i sportski duh i što je onemogućila našim navijačima da se nadju na tribinama stadiona na Karaburmi i bodre svoj tim i zajedno se raduju njegovom velikom uspjehu.

Poručujem navijačima Novog Pazara da sam želeo da finansiram odlazak šest punih autobusa, i to sam rekao odmah nakon pobede nad Slobodom, ali viša sila je presekla i rekla NE! Nije dakle do Uprave kluba niti do mene kao predsednika jer sam i svojim ugledom i autoritetom apsolutno stao uz navijače i garantovao da će pokazati da su pravi i da će fer i sportski bodriti svoj klub. Sve to ništa nije vredelo.Upućujem zato apel navijačima da se zbog toga ne svete klubu,a najgora osveta je bojkot i nedolazak na Gradski stadion i ne biti uz Novi Pazar sada kada ste klubu potrebniji nego ikad na putu ostvarenje još jednog istorijskog sna-plasmana u Evropu!

Hoću da poručim i to da svima mora biti jasno da Novi Pazar neće nikome olako dati bodove. Mene ne interesuje šta je bilo pre, interesuje me Novi Pazar sad, Novi Pazar koji će do kraja goreti za svoj cilj. Oni koji nas sportski nadigraju na terenu pružićemo im ruku, a vjerujem da će njih biti malo, dobiće aplauze naše publike. Drugačije nikako.Poručujem svima da ukoliko bih osjetio neku maglovitu i mutnu radnju iste sekunde bih dao ostavku na mjesto predsednika kluba makar jednom nogom već bili u Evropi. Časno i pošteno za Novi Pazar do kraja!Pokazali smo ko smo I koliko smo jaki u meču protiv OFK Beograda.Još jednom treneru Zoranu Njegušu i svim igračima Novog Pazara čestitam na velikoj pobjedi koja nas je za korak približila našem cilju i pokazala da imamo tim za velika djela

 

Komentari