Džimović: Kome odgovara da favorizuje Partizan iz nedelje u nedelju?

Nakon meča 14. kola Jelen Superlige između Partizana i Spartak ZV, izvršni direktor subotičkog kluba, Damir Džimović, izrazio je nezadovoljstvo sudijskim kriterijuomom.

Foto: partizan.rs

– Došli smo da se nadigravamo sa Partizanom i uopšte nam ne bi bio problem da smo poraženi na sportski i regularan način. Ne znam zašto i kome treba da se favorizuje Partizan iz nedelje u nedelju, mislimo da to samo šteti srpskom fudbalu.
Kod rezultata 0:0 Jojić je sam prekinuo igru bez sudijskog zvižduka i doneo odluku da je to penal. Igra je prekinuta, glavni arbitar se konsultovao sa sudijom iza gola i tek onda su dosudili penal – rekao je Džimović

Uprkos porazu on je izrazio zadovoljsto igrom svoga tima:
– Penal je kada ga sudija svira, a ne kada igrač sam to odluči. Glavni sudija je u više navrata pokazivao nesigurnost i razmišljao se da li da svira neke stvari ili ne, i to uglavnom na našu štetu. Zadovoljan sam partijom Spartaka, momci su pokazali mušku igru. U sredu nas očekuje nova utakmica sa Partizanom i nadam se da sudija neće opet biti glavni akter

Spartak ZV će imati priliku da se revanšira Partizanu u sredu, kada će subotičani dočekati Partizan u četvrtfinalu Lav kupa Srbije. Meč se igra od 13 časova na gradskom stadionu u Subotici.

Komentari