Fantastičnom igrom vedeta tima Vašington stigao do 2-0 u seriji

Na gostujućem terenu u Kanadi, izvanredni Dzon Vol je predvodio svoj tim do druge pobede u dva meča nad Torontom. Pratili su ga Bil, Gortat i Porter. dok su na drugoj strani izostali poeni Lovrija. Na kraju zaslužena pobeda gostiju iz Vašingtona, 106-117.

beal wall

 

Vodio je Toronto sve do sredine druge četvrtine, a od tog trenutka kada su prednost preuzeli igrači Vašingtona je nisu ispuštali- Fantastićno je igrao dvojac najboljih igrača “Čarobnjaka”, a odličnu partiju pružili su i Marcin Gortat i Porter. Najveću prednost “Ćarobnjaci” su imali na ulasku u poslednji period, čak 22 poena prednosti. Pokušali su igrači kanadskog kluba da se vrate u meč ali su svi njihovi napadi odbijeni, pa su Vol i društvo zasluženo slavili.

Dzon Vol je postigao 26 poena, a tome je dodao čak 17 asistencija, Bredli Bil je ubacio 28 poena uz 5 skokova i 2 asistencije, Marcin Gortat je ubacio 16 poena uz 8 skokova i 3 blokade, a Oto Porter je dodao 15 poena uz 9 skokova.

U poraženom timu Toronta bolji od ostalih je bio Damar Derozan sa 20 poena, 4 skoka i 7 asistencija, Luis Vilijams je dao 20 poena uz 1 asistenciju, Jonas Valančijunas je dodao 15 poena i 10 skokova, a Patrik Paterson je ubacio 15 poena i tome dodao 4 skoka.

Komentari