FK Rad: Promovisana osmorica fudbalera pre puta u Tursku (Foto/Video)

Neposredno pred odlazak u Tursku u press sali banjičkog superligaša promovisana su osmorica novih fudbalera.

U Crnotravskoj bb su odlučili “da zamene krv” ekipi, a novopridošli su okarakterisani kao arterije građevinara vredne opstanka.

Stefan Čolović, Saša Kolunija, Vuk Ranđić, Dejan Babić, Aleksandar Simić, Srđa Knežević, Nenad Srećković i njegov imenjak Injac su fudbaleri od kojih se očekuje da svojim igrama stave pečat Radovog opstanka u eliti.

U ime potpisnika ugovora sa Radom svoje impresije izneo je najiskusniji Aleksandar Simić
– Drago nam je što smo došli u klub, koji ima veliku tradiciju. Lično prema Radu sam uvek imao ogroman respekt, mislim da klub zaslužuje i da mu je mesto u Superligi. Svi smo na istom zadatku, atmosfera je sjajna bez obzira na situaciju u kojoj se klub nalazi. Moramo da se ujedinimo i da svoj kvalitet stavimo u službu tima kako bi uspeli da ostvarimo zajednički cilj. Optimista sam, ima dosta mladih igrača od ranije, koje sam sada upoznao, mislim da se u prvom delu i neki rezultati jednostavno nisu namestili. Ali tu smo sada mi, ispomoć da uradimo sve kako treba u nastavku i da se ostane u Superligi što je naš jedini zadatak.

(Foto/video: http://fcrad.co.rs/)

POČETAK PRIPREMA:

Hotel “Sezer” u Čolakliju biće baza građevinarima u periodu od 30. januara do 13. februara.
Stručni štab je definisao trenažne procese i isplanirao četiri testne utakmice. U subotu prvog dana februara na terenu hotelskog kompleksa Miracle tim sa Banjice će odmeriti snage sa kombinovanin timom Spartaka iz Moskve. Za 7. februar je dogovorena utakmica sa bugarskim osvajačem kupa, timom Beroe iz Stare Zagore.
Po dolasku u Tursku biće dogovorene još dve kontrolne utakmice, a datumi za koji su predviđeni su 4. i 10. februar. Od 3. februara ekipi će se pridružiti i generalni sekretar Nemanja Filipović koji odlično poznaje sve sadržaje u ovoj regiji.

Igrački pogon pored trojice golmana Branislava Danilovića, Aleksandra Jovanovića i Borisa Radunovića čine i igrači Branislav Milošević, Vladimir Rodić, Slobodan Urošević, Saša Kolunija, Miloš Stanojević, Ognjen Gnjatić, Uroš Delić, Nemanja Mihajlović, Andrija Luković, Aleksandar Simić, Uroš Damnjanović, Vuk Randjić. Lazar Ćirković, Nikola Raspopović, Dejan Babić, Nikola Maraš, Stefan Čolović, Perica Stančeski, Srđa Knežević, Nenad Srećković, Stefan Tripković, Jovan Kastratović i poslednja akvizicija građevinara Nenad Injac.
Stručni štab Aleksandra Jankovića činiće njegovi asistenti Slađan Nikolić, Dragoslav Milenković, Bojan Šiljegović i Dejan Čelar, a o formi golmana brigu će voditi Oliver Kovačević.
Medicinsko osoblje u Turskoj za Beograđane će biti dvojac Zdravko Marinković i Miloš Ilinčić.
Za servisiranje opreme u ekonomatu, kao i za dobar štimung biće zadužen legendarni ekonom kluba Petar Matković.

Komentari