FK Varvarin: Ljubav ka klubu recept za svetlu budućnost

Ukoliko pratite naš portal pročitali ste priču o ponosu Rasinskog okruga, ekipi FK Varvarin. Od našeg poslednjeg osvrta ka klubu, Varvarin je doživeo veliku transformaciju.

Odlaskom standardnih prvotimaca Varvarinci su bili prinuđeni da tim zakrpe golobradim mladićima, srednjoškolcima koji su uspeli da izbore plasman u viši rang takmičenja. Narednu sezonu Varvarinci igraće u Drugoj ligi Rasinskog okruga. Mladi igrači kojima je klub ukazao poverenje klubu su uzvratiil na najbolji mogući način, borbenošću, zalaganjem i ostavljajući srce na terenu.

U klubu ne kriju da su ponosni na svoje igrače, dostojanstveno ističu da su najmlađa ekipa u domaćem fudbalu. Takođe FK Varvarin se može pohvaliti posetom Gorana Milanovića, predsednika FK Jagodina, kao i Bogoljuba Stepanovića, koji su prepoznali kvalitet u ovom timu.

Govoreći o ciljevima u narednoj sezoni Vladimir Čavrić najavljuje visoke domete svog tima.

U ovoj sezoni clj nam je vrh tabele, mada ne bi iznenadili i jurisom na veći rang. Takođe smo u pregovorima sa nekoliko kompanija oko sponzorstva, jer ono što nudimo našim sponzorima i idejema koje imamo mogu se pohvaliti samo najorganizovanije ekipe“, rekao je Čavrić za naš portal.

Komentari