FK “Vojvodina” ponudila pomoć ugroženim građanima Srbije

Kiša koja neprekidno pada već više od dva dana na teritoriji cele Srbije preti da ugrozi mnogo stanovnika Srbije. Problemi sa izlivanjem reka osećaju se i u Vojvodini. Fudbaleri Vojvodine odlučili su da pokažu solidarnost i društvenu odgovornost oni će iskoristiti slobodno vreme koje je silom prilika nastalo u kalendaru lige kako bi svojim sugrađanima pomogli oko sanacija štete.

Na zvaničnom sajtu Vojvodine objavljeno je saopštenje u kome se svi građani pozivaju da ukoliko se nalaze u problemu obrate FK “Vojvodina” koja će svim raspoloživim snagama izaći u susret ugroženom građanstvu:

– FK „Vojvodina“ sa zabrinutošću prati tešku situaciju po našu zemlju i naše građane prouzrokovane velikom kišom, koje su stvorile velike poplave. Ovim Vas obaveštavamo da su svi naši igrači (osvajači KUP-a Srbije), stručni štab, radna zajednica, omladinska škola, spremni da na svaki Vaš poziv dođemo u bilo koji deo zemlje da pomognemo našem narodu.

Takođe smo spremni da angažujemo i sva naša tehnička sredstva koja posedujemo, kao i tehnička sredstva koja poseduju članovi našeg Upravnog odbora.

Spremni smo da sve naše aktivnosti stanu kako bi pomogli unesrećenim građanima naše domovine – Objavljeno je na sajtu FK “Vojvodina”

Komentari