Gagic kod Obradovica?

Nekadasnji reprezentativac Srbije, a sada igrac Gazijantepa, posle samo pola godine provedene u turskom klubu, mogao bi da se pridruzi nekadasnjem saigracu iz Partizana. Prema nezvanicnim informacijama Djordje Gagic je u pregovorima sa klubom koji bi mu garantovao Evroligu, sa berlinskom Albom.

djordje gagic 14

Gagic je u Gaziantepu odigrao 7 utakmica, na terenu je provodio u proseku 14 minuta uz prosek od 10 poena i 4 uhvacene lopte.

Gagic je kosarku poceo da trenira u mladjim kategorijama Crvene Zvezde, ali se 2009. godine preselio u Mornar iz Bara u kom je zapoceo svoju seniorsku karijeru. 2011. godine je potpisao trogodisnji ugovor sa Hemofarmom, odakle je posle godinu dana presao u Partizan. Bio je jedan od glavnih igraca Partizana, pre nego sto je napustio taj klub.

Zbog neisplacenih zarada, pocetkom februara 2015. je zatrazio raskid ugovora sa “crno-belima”, zbog cega je izazvao veliku buru u klubu i medju navijacima. On je oprostio dug i presao u turski Gazijantep.

Sa Partizanom je osvojio jadransku ligu 2012/13. Takodje je bio i prvak Srbije 2013. i 2014. godine. Bio je u sastavu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine. Sa reprezentacijom je osvojio bronzanu medalju na Letnjoj univerzijadu u Kazanju 2013. godine.

Komentari