Gasi se “Ponos ravnice”

Fudbalski klub Hajduk iz Kule objavio je posle večerašnje skupštine, da je odlučeno da se klub posle 101 godine postojanja ugasi. 

 

Klub je povodom novonastale situacije, izdao saopštenje u kome se navodi sledeće: Nakon današnje skupštine kluba, sa neizmernom tugom i velikim razočarenjem obaveštavamo sve Kuljane, navijače, simpatizere i ljubitelje sporta i fudbala koje je naš gradski klub stekao tokom 101 godine postojanja i tokom 22 godine igranja u vrhu srpskog fudbala, kao i sve ljude koji su kroz Hajduk prošli i kojima je klub značio nešto, da se FK Hajduk kakvog znamo gasi. Prvi tim je raspušten, skupština je podnela ostavku. U narednim danima očekujte zvanično saopštenje i više detalja, kao i simbolično okupljanje kako bi se dostojanstveno pozdravili od onoga što smo nekada imali i na čega smo bili ponosni.” FK Hajduk iz Kule se ugasio!!!

Ovo automatski znači da se Hajduk neće takmičiti u Superligi iduće sezone, a kako se spekuliše u javnosti, njihovo mesto trebalo bi da zauzme ekipa Voždovca.

Komentari