Gašić: Ako sam član SNS-a i gradonačelnik ne znači da guram sina u Zvezdu

Nakon mnogo polemisanja i dovođenja u pitanje odluku, da Vladimir Gašić, sin Bratislava Gašića, partijskog kadra SNS-a i gradonačelnika Kruševca, pojača Crvenu zvezdu, naša redakcija, kao i mnoge druge u Srbiji, pokušavala je da pronađe informacije o ovom “Fudbaleru”, za koga ne postoje informacije ni na jednom od specijalizovanih sajtova za transfere, ista je situacija i sa fotografijama sa njegovih utakmica, koje je nemoguće pronaći. Pa još jednom postavljamo pitanje, čime se ovaj igrač preporučio za probu u jednom od najvećih kluba u Srbiji?

Ni dva dana kasnije, ne prestaje da se vodi polemika o dotičnom “fudbaleru” i dalje obavijenom “velom tajne”  koji je danas napustio pripreme Crvene zvezde, nakon čega je njegov otac okupljenim medijima rekao da se radi o velikom talentu i “omladinskom” reprezentativcu Srbije. Za šta takođe nismo uspeli da pronađemo podatak.

-“Sramota je kako su neki mediji razapeli Milana. Sa moralnom odgovornošću tvrdim da ne stojim iza njega, niti ga guram. Imam trojicu sinova, svi igraju fudbal. Milan je štoper, ima 19 godina, bivši je pionirski i kadetski reprezentativac Srbije. Bio je u Zemunu kod Bunjevčevića. Imao je povredu koju je izlečio. Došao je u Zvezdu koju voli da se izbori za ugovor.To što sam ja na visokoj funkciji u javnom životu ne znači i da ga protežiram, niti mi je to ikada palo na pamet”. Rekao je Branislav Gašić okupljenim medijima na Marakani.

Da je ovakvo dovođenje na probu praksa u Crvenoj zvezdi, potvrdio je i Dragan Džajić, predsednik:

-Mi sada nikoga ne smemo da dovedemo na probu. Meni se javilo njih 100, a sad nikoga neću da dovedem, upravo zbog situacije sa Milanom Gašićem. Imam čoveka u kojeg mnogo verujem, koji je trener i koji mi predlaže da nekog dovedem na probu i neću ga dovesti, upravo zbog ove situacije – rekao je  Džajić

Komentari