Gnjatić: Radnički je ozbiljna ekipa, uz podršku navijača Rad može do pobede

Banjički superligaš u duelu sa Kragujevačanima ima samo jedan motiv i jedan imperativ. POBEDA je reč koja se priželjkuje na Banjici i kojoj se teži…

– Svaka utakmica je važna i u svaku ćemo ulaziti sa ambicijom da odigramo najbolje i zabeležimo pobedu. Postavlja nam svojevrstan imeprativ dobrog rezultata. Da li to može da bude i dodatan pritisak na mladu ekipu, može ali svesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Fanatični pristup, borbenost, timska igra vodi do rezultata. Neće biti lako,imamo jako teškog rivala. Zajednički, timski tu mislim na sve strukture kluba moramo do pobede. Voleo bih i da navijači prepoznaju trenutak i dodaju pozitivnu energiju koja je ovoj ekipi potrebna za prekretnicu. Svesni smo značaja, imperativa pozitivnog rezultat i daćemo sve da do toga dođemo. Takmičarski iskusan kvalitetan protivnik, neki igrači sa bogatom internacionalnom karijerom koji su uneli kvalitet Spalević, Stojimirović, Krivokapić, Beljić. Naravno da smo pregledali sve njihove utakmice, predvodi ih kvalitetan stručnjak Ivančević ali te stvari ne utiču na naš pristup i ambiciju i verujem da ćemo uspeti da prebrodimo rezultatsku i psihološku krizu i da ćemo stići do željenog cilja – rekao je u najavi meča sa Radničkim 1923, strateg „građevinara“ Nebojša Milošević.

Povreda je prošlost za Ognjena Gnjatića i njegovo prisustvo na terenu će mnogo značiti na planu sigurnosti ekipe…

– Period povrede je iza mene i iz dana u dan osećam se sve bolje. Jedino što nas zanima je pobeda. Samim tim što smo poslednji nameće nam se imperativ. Sigurno da neće biti lako i svi igrači koji budu na terenu moraju dati ogroman doprinos. Ozbiljnim pristupom moramo do prve pobede u prvenstvu. Svesni smo da je Radnički ozbiljna ekipa, imaju vrlina i mana koje ćemo probati da iskoristimo i nadam se da ćemo uz podršku navijača stići do pobede – rekao je Ognjen Gnjatić.

Inspirisan kragujevačkim bendom „90.minut“, portparol Rada, Vladimir Savić je u svom stilu pozvao gledaoce…

Rad-Radnički 1923… Subota u 16:30… A šta bi drugo radili u subotu?!

 

Komentari