Golubice brzo sletele

Jedine predstavnice srpskog fudbala u Evropi, poražene su na startu Lige šampiona. Fudbalerke Spartaka su na gradskom stadionu u Subotici pretrpele poraz od Rosijanke 2:4 (1:3).

Uprkos ranom vođstvu “golubica”, kada je mrežu gošći iz Krasnoarmejska zatresla devojka iz Obale Slonovače – Hoze Nahi već u trećem minutu, radost sa početka nije dugo trajala, nakon svega desio se potop.

Predviđene izuzetno raspoloženom Šljapinom (postigla het-trik), Ruskinje su preokrenule i stigle do visokog vođstva 4:1, a tračak nade za predstavnice Srbije pred revanš probudila je druga Afrikanka, Kamerunka Čeno u 80. minutu.

Ako se uzme u obzir da su ruske predstavnice peti tim po snazi na kontinentu, onda se ovaj rezultat ne može smatrati velikim neuspehom. Nebo plave devojke će pokušati da poprave utisak u revanšu, a plasman u šesnaestinu finala verovatno će ostati san.

Za Spartak su nastupile: Ivanov, Krstić, Slović, Čeno, Radanović, Savanović, Damjanović, Nahi, Milena Nikolić, Čubrilo i Ilić, sa klupe je ušla N’Rehi.

Komentari