Građevinari pred gostovanje na Čairu

 

Dobar rezultat i pobeda protiv Novog Pazara dobiće rezultatsku nadogradnju ukoliko banjički superligaš ostvari povoljan ishod u subotu na “Čairu”. Izvesno je da će protiv Radničkog zbog kartona izostati pouzdani Ognnjen Gnjatić. Večernji termin biće dodatni motiv ekipama da pruže kvalitetne partije.

– Pred nama je utakmica u kojoj fudbalski klub Rad može puno toga da dobije, a vrlo malo da izgubi. Ući ćemo u utakmicu potpuno neopterećeni što se postzanja konačnog rezultata tiče, ali naravno da to ne menja ono što smo rekli na samom početku da Rad na svaku utakmicu ulazi sa ambicijom da pobedi. Ali opet kažem bez nekog grča, opterećenja s tim što smo svesni da pobedom u Nišu puno toga možemo da dobijemo. Radnički je prethodna dva kola odigrao na strani, tako da će im ovo biti premijera, predstavljanje pred domaćim navijačima. Siguran sam da imaju imperativ pobede, s tim što oni imaju i evropske ambicije u ovoj sezoni. Imaju izuzetne pojedince Stojanovića, Jovanovića, Marijanovića, Pauljevića, ali ono što je njihov možda najveći kvalitet je iskusni trener Bekvalac. Sarađivao sam sa njim ranije, mislim da ga dobro poznajem i znam da je to trener od koga zaista puno možete da očekujete. Mi ćemo uraditi sve što je do nas da ta njegova iznenađenja osujetimo. Što se naše ekipe tiče, potpuno pripremljeni ulazimo u utakmicu, imamo malo kadrovskih problema. Tu pre svega mislim na kartone Ognjena Gnjatića. Što se tiče ostalih igrača, mislim da će svi biti spremni za utakmicu pred prepunim tribinama u Nišu i siguran sam da će uživati svako ko bude na tribinama – rekao je Aleksandar Janković trener Rada u najavi meča

Jedan od nosilaca igre Rada koji je stigao tokom zimskog prelaznog roka, Dejan Babić respektuje subotnjeg rivala , ali nije krio optimistička očekivanja pred gostovanje na jugu Srbije.

– Mislim da je šef rekao sve u suštini. Nas očekuje teška utakmica, Radnički je dobra ekipa koja se bori za Evropu. Predvodi ih Bekvalac, spoj su mladosti i iskustva. Mislim da će biti teška utakmica, ali mi na svoj utakmici idemo na pobedu. Radnički je protiv Partizana odigrao odlično gledao sam utakmicu, ali Partizan je Partizan i uspeli su da preokrenu utakmicu u svoju korist.

Komentari