“Građevinari” pred gostovanje u Humskoj

 

Tri negativna ostvarenja Rada na početku sezone, jasno upućuju da je favorit u nedeljnom duelu u Humskoj 1 – Partizan! Aktuelni šampion je potpuno podbacio na  međunarodnoj sceni i protiv banjičkog superligaša će tražiti iskupljenje za rezultatsko posrnuće u Evropi.

Izvor: http://fcrad.co.rs/

-Partizan će sigurno imati želju da se vrati u pobednički ritam. Sa druge strane, imamo tri neuspeha na početku prvenstva i shodno tome postavljam prvi cilj pred nas da jednu veliku motivisanost, ambiciju, agresivnost i sam kvalitet koji ti momci pokazuju svakodnevno na treninzima prikažu se i široj fudbalskoj javnosti putem tv ekrana i ljubiteljima fudbala koji će biti na stadionu Partizana. Priželjkujem da ono što oni pokazuju gotovo svakog dana u velikoj meri pokažu svima. Ja sam ubeđen da oni to mogu po reakciji u trenažnom procesu u toku ove nedelje vidim da postoji i motiv za to. Ako to ispunimo, bićemo vrlo blizu da ostvarimo i takmičarski rezultat kome težimo i koji ni na ovoj utakmici neće biti zanemarljiv tj.nećemo ići sa manjkom ambicija – rekao je u uvodu utakmice Rada protiv Partizana – kaže strateg „građevinara“, Nebojša Milošević.

Zbog manjih zdravstvenih problema u protokolu neće biti dvojica SašaJovanovića i Varge. U tim se posle pauze od sedam meseci vraća pouzdani Ognjen Gnjatić.

Za optimizam u redovima kluba sa Banjice pobrinuo se portparol Rada, Vladimir Savić koji je konferenciju završio ohrabrujućim rečima po mlade „građevinare”

-Pitaš se koji će biti tip, koja će biti brojka? Sugestivno, neka bude dvojka! Napred Rad!

 

Trojica registrovana

Novčano potraživanje od strane nekadašnjeg trenera Nebojše Vignjevića je u petak izmireno čime je suspenzija FK Rad prestala da važi. Po izmirenju finansijskih obaveza prema nekadašnjem treneru Nebojši Vignjeviću, Rad je registrovao trojicu igrača koji se mogu uskoro naći u protokolu. Defanzivac Miroljub Pešić, novajlija iz BežanijeUglješa Radinović i Nigerijac Patrick Friday Eze su zadužili dresove u ekonomatu kluba iz Crnotravske ulice.

Komentari