Grupa A: Junajted napada Sosijedad, Šahtjor na Bajer

Veoma uzbudljivo biće u mečevima grupe A. Sve karte su još uvek otvorene, svi timovi gaje nadu za prolaz dalje. Nečije su šanse manje realne u odnosu na ostale, ali večerašnje kolo bi moglo da nam da mnogo jasniju sliku.

Od 20:45 sastaće se Junajted i Sosijedad koji ove sezone igra fenomenalno, i nema sumnje da će napasti ranjenog lava koji ne liči na sebe od odlaska Fergusona i dolaska Mojesa. Hoće li igrači Socijedada odneti sva 3 boda sa Traforda gde se već dosta ekipa počastilo ove sezone ili će Mojes podići ekipu posle loših rezultata u Premijer ligi? Mančester će zbog imena kluba, tradicije i poštovanja biti blagi favorit, ali da poštovanje koje imaju od strane rivala van terena, ne bi izgubili i na samom terenu, moraće da pruže mnogo sigurniju partiju, nego što je to bio slučaj u prethodnim mečevima.

U istoj grupi, večeras nas očekuje još jedna vrlo zanimljiva utakmica dve, može se reći izjednačene ekipe. Bajer grabi u Nemačkoj, Šahtjor u Ukrajini. Obe ekipe gaje nadu za plasman u drugu rundu takmičenja, ali će mesta najverovanije biti samo za jednu, i to onu koja bude uspešnija u međusobnim susretima, tako da bi bodovi u ovom meču mogli biti ključni kada se bude podvlačila crta. Napadački fudbal, koji gaje ove dve ekipe, garantuje nam uzbudljivih 90 minuta bez obzira na veliki ulog u ovom meču.

20.45h Mančester Junajted – R.Sosijedad
20.45h Leverkuzen – Šahtjor

 

 

Komentari