Grupa D: Siti na ispitu u Moskvi, Bavarcima lak posao

U jednoj od lakših grupa na žrebu, neke stvari se već naziru posle dva kola,a večeras bi trebale da dobiju i rezultatsku potvrdu. Prvak Evrope i Mančester Siti, apsolutni su favoriti za prva dva mesta, i u dosadašnjim mečevima u grupi, sve je išlo u tom smeru, tako da se večeras očekuju pobede ove dve ekipe.

Posle iznenađujućeg, pa slobodno se može reći i ponižavajućeg, poraza od Bajerna u prošlom kolu, Mančester Siti u popodnevnom terminu, tačnije od 18h gostuje ekipi CSKA iz Moskve. Ove ekipe trenutno dele drugo mesto sa po 3 boda, ali čisto sumnjamo da će do kraja ove grupe biti nekih većih neizvesnosti za poziciju broj 2. Siti je, uz dužno poštovanje prema domaćinu, apsolutni favorit u ovom meču, pa bi sve sem njihovog trijumfa bilo iznenađenje.

U večernjem terminu Bajern dočekuje šampiona Češke, Viktoriju Plzen. Bavarci igraju silno ove sezone na svim frontovima, pod vodstvom Gvardiole, koji se polako uklapa u Bajernovu mašineriju. O ovom meču ne treba trošiti mnogo reči, jer i fudbalski laici su svesni, da bi sve sem ubedljive pobede Bajerna u ovom meču bilo ravno senzaciji.

18.00h CSKA Moskva – Mančester Siti
20.45h Bajern – Viktorija Plzen

Komentari