GUBI SE Karadziću!

Dokle da trpimo ponižavanja srpskog fudbala? Dokle ćemo na klupi reprezentacije da gledamo trenere koji igraju kukavičku igru? Dokle da na utakmicama koje su od presudnog značaja mi igramo defanzivno? Klubovi iz naše zemlje propadaju, reprezentacija nas bruka gde god da stigne, a Tomislav Karadzić od nas pravi debile!

Fejsa

 

Samo mali osvrt na večerašnju utakmicu ću napraviti. Jednom rečju katastrofa. U utakmici koju smo morali da dobijemo, počeli smo sa dva zadnja vezna. Dva zadnja vezna??? Primili smo gol iz prvog šuta u okvir našeg gola, igrali bezidejno, čak nas ni odbranjeni penal, posle ispravno donesene odluke sudije, nije trgao. Letargično, jadno i bedno to su pridevi koji opisuju našu igru. Drugo poluvreme je donelo nešto bolju igru naših reprezentativaca ali sa pregršt grešaka. Napamet upućivani centaršutevi, loša realizacija iz izglednih prilika, i ono što najviše boli mali broj akcija koje su se završavale šutevima. Dzaba nam i korneri i posed lopte kada ne umemo da damo gol! I na kraju u jeku naših napada i nadanja da možemo bar do remija Fejsa gubi loptu na svojoj polovini, otvara kontru za protivnika i primamo gol koji nas izbacuje iz konkurencije za plasman na EP. Golman Stojković, Matić, Mitrović i Kostić su igrači koji su se pozitivno istakli u našim redovima.

Nameće se veliki broj pitanja. Kako to da naši igrači u svojim klubovima, uglavnom klubovima iz zapadne Evrope, vode glavne uloge, a za reprezentaciju igraju katastrofalno? Kako je moguće da je reprezentacija bila respektabilna samo u vreme mandata Radomira Antića, a da je on oteran kao ker? Kako je moguće da nam na klupi reprezentacije defiluju treneri kao na traci? Kako je moguće da nemamo apsolutno nikakav plan i program? Zašto ste se poneli prema Druloviću kao prema đubretu koje nikome ne treba? I kako je moguće da smo se pojavili na samo jednom velikom takmičenju za 7 godina mandata sadašnjeg predsednika FSS-a?

Klubovi iz naše zemlje su urušeni do neprepoznatljivosti. Nekadašnji šampion Evrope, Crvena Zvezda, danas ne može da prođe u grupe Lige Evrope, a nekadašnji finalista KEŠ-a, Partizan, ispada od trećerazrednih ekipa poput Šamroka. Zvezda i Partizan kao i Vojvodina su timovi koje svaka ekipa želi kao protivnika u kvalifikacijama. Služimo za lakši trening, a i kad se neka od ekipa sličajno domogne grupne faze Lige Evrope tamo služi za gol razliku. Za našu reprezentaciju su velikani postali Danci, Albanci, Bugari, a Nefči, Liberec, APOEL su imena u odnosu na naše slavne klubove. I sve se to dešava u mandatu Tomislava Karadzića koji je totalno urušio naš fudbal do granica podsmeha. Reprezentacija igra bez ideje, bez timskog duha, srčanosti, truda. a vodi je trener koji nema ni znanje ni autoritet. Nekada je bila čast gledati reprezentaciju jer su momci koji su igrali činili sve da dođu do pobede, a ovo sada je smejurija.

Gubite se gospodine Karadziću, gubite se da spasemo šta se spasiti može. Ovo više ne vodi nigde i svako ko ima bar malo morala odavno bi podneo ostavku. Očigledno je da morala nemate ali idite MOLIM VAS jer ima nas koji volimo ovu reprezentaciju i veoma nam je mučno da je gledamo kako propada. Idite MOLIM VAS jer ne možemo više da trpimo ispadanje naših klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja, idite MOLIM VAS jer ste nas dosta sramotili!

 

Komentari