Hajduk – Omladinac (Novi Banovci) 8:0!

U prvom kolu Omladinske lige Vojvodine, fudbaleri Hajduka ostvarili su više nego ubedljiv trijumf od 8:0, protiv ekipe Omladinca iz Novih Banovaca.

Golove za bele su postigli Manojlović (3), Knežević (2), Pronek (2), Savanović. Naslednici, prošle godine ugašenog superligaša, tako su na najbolji način otpočeli takmičenje u novoj godini i najavili visoke domete.

Šef stručnog štaba Milan Vujaković, imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

– Odigrali smo odličan meč. Bili smo na visini zadatka sve vreme. Posebno mi je drago što su se novajlije tako dobro uklopile u tim, poput Manojlovića koji je pristigao iz Slovačke i postigao het-trik. Momci su bili na visini zadatka, u svakom segmentu su ispoštovali dogovor iz svlačionice, bili više nego nadmoćni i ja im nemam šta zameriti.

Ovaj rezultat svakako dobija na značaju, kada znamo da je Hajduk u Novim Banovcima jesenas, izbegao poraz u poslednjim trenucima meča.

– Mnogo smo jači nego jesenas, to je evidentno, cilj nam je da budemo šampioni prolećnog dela prvenstva, ovo je najbolji dokaz da mislimo ozbiljno.

Sleduju teška gostovanja.

– U naredna dva kola gostujemo Radničkom iz Sombora i Spartaku iz Subotice. U prvom delu prvenstva smo bili neubedljivi na gostovanjima, vreme je da se to promeni.

Komentari