Hoćemo titulu

Pred početak finalne serije ABA lige, trener Crvene Zvezde je izjavao da nije zadovoljan samo plasmanom u Euroligu već da je imperativ trofej prvaka regionalnog takmičenja. Dejan Radonjić i Luka Mitrović, kapiten Crvene Zvezde, su se složili da je Cedevita dobar i kompaktan tim ali da je želja trofej.

Radonjic Dejan

 

“Sistem takmičenja je takav da polufinale nije samo borba za finale. Mi smo imali polufinalni meč sa Partizanom i svi dobro znaju šta to ovde znači. Za protivnika u finalu smo dobili Cedevitu i svesni smo njihovog kvaliteta i iskustva. Naša zelja od prvog dana bila je da uzmemo trofej namenjen šampionu ABA lige. Svi igrači su zdravi i spremni za predstojeće duele”, rekao je Dejan Radonjić.

Dejan Radonjić je naglasio i da je sasvim sigran da će mečevi u finalnoj seriji proći u sportskom duhu i da će pobediti bolji tim, a zatim je dodao: “Smatram da je plejof pun pogodak. Nama je sutra 60. meč u sezoni, a do kraja iste ćemo doći i do 80. odigranih mečeva. Većina igrača Crvene Zvezde će posle klubskih obaveza ići na pripreme reprezentacija i na predstojeće prvenstvo Evrope. Trebalo bi pokušati da se malo proredi raspored i da igrači imaju malo više odmora.”

“Mi iza sebe imamo polufinale sa Partizanom sa značenjem koje je nosila ta serija. Mi smo prezadovoljni ali nećemo se tim zadovoljiti. Ako treba da se zadovoljimo samim finalom onda ne treba ni da igramo u Crvenoj Zvezdi”, dodao je kapiten crveno-belih, Luka Mitrović.

 

 

Komentari