Ivanjičani počinju sa radom

U Ivanjici je zaživao fudbal posle zimskog sna, san je doduše bio nemiran a razlog je činjenica da su pozicionirani tek jedno mesto iznad zone ispadanja, sa tek jednim bodom više od Donjeg Srema koji se nalazi u opasnoj zoni.

Na prozivci su se pojavili sledeći igrači:

Golmani: Matović Darjan, Lazović Đorđe, Jeveričić Nemanja; Odbrana: Đorđević Predrag, Gojačanin Nemanja, Milović Milovan, Kolaković Marko, Valiđo Ibrahim, Miletić Nemanja, Knežević Nikola, Josović Ivan; Sredina: Docić Marko, Vidić Nemanja, Đokić Jovan, Veselinović Borko, Čečarić Bojan, Vujović Nikola, Gafurov Husnidin, Ljubomirac Uroš, Stojaković Igor, Zlatković Nemanja; Napad: Savkov Dejan, Dražić Stefan, Tambura Mahambe.

Najzvučnije pojačanje je Nemanja Zlatković, momak koji je igrao u Slovačkoj, Grčkoj i BiH, a iz srpskoligaške konkurencije tačnije beogradske Lokomotive došli su Nikola Vujović (dete Javora) i Uroš Ljubomirac.

Od prvotimaca iz prethodnog perioda nisu bili tu: Radivojević Vladimir koji je novi igrač ruske Morodovije, slobodni u izboru nove sredine su: Dušan Ivković, Čedomir Tomčić, Henri Onjilo, Vuk Sotirović, Željko Đokić i Aleksandar Alempijević.

Kao i prethodnih godina, prvi deo priprema Javor će sprovesti u Ivanjici, prva provera zakazana je za 25. januar (Metalac Gornji Milanovac), tri dana kasnije “beli” se sele na crnogorsko primorje.

Izvor: http://www.fkjavor.com

Komentari