Iz zapisa Partizanovog navijača

Još jedna sezona u kojoj je Partizan u plusu, ovog puta čak 3 miliona.Opet novca za pojačanja nema. 

I ako nam je očajnicki potreban štoper, jer protiv ekipa poput AEL- a i Tromsa ekipa koja cilja da postane “Evropski” Partizan, ne sme da prima jeftine golove iz prekida.Još jednu sezonu za redom, ekipe sa margine evropskog fudbala spuštaju Partizan na zemlju. Dok klub tone sve dublje, predsednik Partizana Gospodin Đurić kaže, klub je u odličnoj finansijskoj situaciji – “U plusu smo čak tri miliona eura” Ako se setimo, želja Partizana bio je Bodurov, dogovor nije postignut zbog približno 100.000 eura. 

Kako ozbiljan klub, sa ozbiljnom reputacijom moze sebi da dozvoli da propusti dovodjenje kvalitetnog i ozbiljnog štopera zbog nekih 100.000 eura, ako je plus u klubu tri miliona Eura ? 

Uveravanja Dragana Đurića padaju u vodu kada ekipa izađe na teren, jer tu je igra jedini pokazatelj, a ne uveravanja.

A kakvo je stanje u klubu, dovoljno govori činjenica da kada na teren izađe jedanaest igrača, ni jedan nema volju da potrči za loptom.

Izgovor protiv AEL-a bio je “tim im je sačinjen od Portugalaca, previše su jaki i uigrani” Ekipa Tromsa je sačinjena od većine Norveških fudbalera, koji će se izgovor tu upotrebiti? Činjenica je da nema Evropskog Partizana, sa ovom upravom. 

Partizan moze promeniti još nekoliko trenera, kazniti jos nekoliko igrača, ali to nikako neće uticati na stanje u klubu.

Komentari