Izjave: Dodić i Krunić pred Kup duel

Trener Jagodine, Simo Krunić izjavio je na konferenciji za štampu da je ova utakmica istorijska šansa za njegov klub da se plasira u finale Kupa Srbije ali i da njegov tim mora da se ponaša kao da je u pitanju jedna utakmica.
– „Ovo je istorijska utakmica za naš klub, Jagodina igra u polufinalu kupa i tu prvu utakmicu moramo da odigramo maksimalno kao da za nas postoji jedna a ne dve utakmice. Pored naše uprave koja radi možda najbolje u Srbiji, moram da pohvalim i upravu Javora koja takođe stvara prave igrače i trenutno se nalazi u najboljoj formi u prvenstvu a to su pokazali u ova tri kola. Mi smo igrali promenljivo prethodne tri utakmice, ali se u Ivanjici nećemo braniti naprotiv pokušaćemo da damo gol što bi nam mnogo žnačilo u revanšu na našem stadionu. Jedno sam siguran a to je da će igrači dati maksimum da dođemo do najvećeg uspeha u istoriji kluba a to je plasman u finale Kupa Srbije“. – rekao je Simo Krunić
Četiri stratega sa istim nadanjima: Mladen Dodić, Simo Krunić, Zoran Milinković i Nebojša Vignjević
S druge strane, trener Javora Mladen Dodić je za Agenciju Beta rekao da će nijanse da odluče pobednika u ovom dvomeču.
– “Utakmica će biti neizvesna, odlučiće nijanse, a očekujem da te nijanse budu na našoj strani. Optimizam gradimo na igrama koje smo pružili u prva tri kola. Svaka pobeda je zlata vredna.” – rekao je Dodić.
Dodić je dodao i da čak za šest fudbalera Jagodine teren u Ivanjici neće gostujući.
– “Poštujemo Jagodinu, moj bivši klub, koja u svojim redovima ima šestoricu igrača kojima ovaj teren u Ivanjici neće biti gostujući i oni su jasno svoje ambicije u Kupu iskazali i u prelaznom roku i tokom početka prvenstva”.
(foto: novosti.rs)

Komentari