Javor zove navijače

Ivanjičane u subotu očekuje veoma težak duel sa odličnom ekipom Spartaka. Meč koji za njih može biti jedan od odlučujućih u borbi za očuvanje statusa. U takvoj situaciji uprava kluba donela je odluku da se kapije Stadiona kraj Moravice širom otvore, pa će ulaz za sve ljubitelje fudbala u Ivanjici biti slobodan.

Javor se nalazi u veoma teškom položaju, a podrška sa tribina će im biti neophodna kako bi u predstojećem duelu mogli do pozitivnog rezultata. U klub se vratio šef stručnog štaba, Slavenko Kuzeljević, koji je u prošlosti sa Javorom beležio velike uspehe i ostao u lepom sećanju i dobrim odnosima sa ljudima iz ovog grada.

Što se tiče pripremljenosti igračkog kadra za ovaj meč, domaći imaju problema sa povredama pojedinih igrača, a zbog crvenog kartona u prethodnom kolu meč sa Spartakom propustiće Valiđo. Gosti iz Subotice u ovu utakmicu ulaze bez defanzivca, Vladimira Kovačevića koji ima parne žute kartone. Osim njega, svi su spremni za meč u subotu, od koga Subotičani dosta očekuju.

Podsetimo, Javor na svom terenu nije trijumfovao još od avgusta prethodne godine. Susret između Javora i Spartaka igra se u subotu sa početkom od 14.30 časova.

Komentari