Jokić: Nedostajao nam je Krstić, Novica je disao na škrge!

Crvena zvezda upisala je drugu pobedu nad Mega Vizurom u proteklih mesec dana, u odličnoj utakmici, odigranoj u ponoj dvorani u Smederevu crveno beli slavili su rezultatom 98:86. Najbolji utisak ostavio je Lazić, koji je upisao 22 poena.

Najbolji akter meča, koji je postavio rekord karijere, Branko Lazić bio je veoma kratak:

-Pre svega, čestitam celoj ekipi na zasluženoj pobedi. Uspeli smo da kontrolišemo utakmicu i čvrstom odbranom da dobijemo meč. Rekao je Lazić.

Uz zahvalnost publici na podršci, trener gostiju Dejan Radonjić, govorio je o narednim mečevima:

-Čestitam igračima na zasluženoj pobedi, zahvaljujem publici što je došla u ovakvom broju, i podržala nas. Ostaju nam ta još 2 gosotvanja i moramo da budemo na visokom nivou ako želimo pobede do kraja sezone i ako želimo da zadržimo prvo mesto. Utakmica na veliki broj poena, Mega inače tako igra. Imali smo oscilacija u defanzivi, ali smo ipak uspeli da prelomimo meč. Što se pojačanja tiče, još se ništa ne zna, osim da Maršal neće doći. Inače, Radenović je povređen, mislili smo da će moći da nam pomogne, ali eto nije mogao. Rekao je Radonjić.

Nikola Jokić, najbolji u redovima Mega Vizure ne krije raočarenje, ali se okreće narednim mečevima:

-Čestitam Zvezdi na pobedi, mi smo bili stegnuti, nismo dobro gradili naš reket. Kasnije smo igrali bolje, pogađali neke važne šuteve. Falio nakm je Krstić, Novica je disao na škrge. Okrećemo se narednim mečevima. Rekao je Jokić.

Dejan Milojević, trener Mega Vizure pohvalio je igru protivnika:

-Zvezda je igrala danas dosta dobro, mi smo igrali lošu odbranu, primili 98 poena i nismo mogli da dobijemo meč. Zvezda je imala dobro šutersko veče, i zasluženo pobedila. Imali smo jako loš odbrambeni skok.

Da li će Krstić biti spreman za narednu utakmicu?

Bio je spreman i sada, ali nisam želeo da ga uvodim u igru. Igraće sigurno protiv Radničkog.

Komentari