Još jedan neverovatan gaf na zvaničnom sajtu Partizana!

Nemušto napisano, oštro i kritično, ukratko tako možemo opisati saopštenje koje je pre par sati osvanulo na zvaničnom sajtu Partizana, koje je veoma brzo uklonjeno sa sajta. Prenosimo vam “saopštenje” u celosti

Kliknite na sliku za zum

“Čestitke igračima i stručnom štabu na izvojevanoj pobedi danas protiv kluba koji je personifikacija prilika u srpskom fudbalskom mulju, kluba čiji je motiv za pobedu danas bio uspeh jednog drugog kluba. O igri, taktici, napadačima, treneru neki drugi put, u neko bolje vreme, kada budu postojali normalni uslovi za igranje fudbala.

Nimalo nije lako da nesrBski element,  JSD Partizan opstaje u ovakvoj kvazi-državi, uzimajući u obzir odnos javnosti prema tom elementu. A taj odnos je otprilike ekvivalentan odnosu koji su imali Crveni Kmeri prema ubogom seljaštvu Kambodže. Danas smo po ko zna koji put svedoci kako funkcioniše jednan nacional-boljševistički režim. Kristalna noć, deo drugi.

Forma je ista, povod je isti, akteri su isti. Dočekali su užegli fudbalski nacional-boljševici da ponovo izvuku iz fioke svoj davno sastavljeni obrazac, poznat u javnosti kao “Saopštenje Fudbalskog Kluba Staljin”, pisan od strane vrhunskih spin majstora, licimura i drogeraša. Da bi “Saopštenje” bili spremno za javnost, potrebno je samo upisati naziv kluba koji je oštećen u duelu sa anti-narodnim elementom, FK Partizanom. Ovaj put, točak sreće je pao na FK Cigan i Babun.

Sve to ne bi bilo ništa čudno, da isti taj FK Staljin nije svojevremeno osvajao bodove u Smederevu, Subotici, Užicu, pa i u svojoj rupi na način koji se jedino može okarakterisati kao “banditska otimačina”. Te je tako bilo dozvoljeno igračima FK Staljin da igraju rukomet u svom kaznenom prostoru, šutiraju protivničke igrače u glavu, nabijaju im krampone u oči, postižu neregularne golove kojih bi se i sam Velibor Džarovski postideo, i to sve dok u loži najdublje svetske rupe sedi bivši sudija Babaroga, a drugi član upravanog odbora, takođe bivši sudija, po novinama likuje kako FK Staljin nikada nije izgubio kada mu je on presuđivao. Te veličanstvene pobede nad Smederevom uz pomoć odbojkaških blokova na gol liniji, su u nacional-boljševičkim medijima propraćene uz naslove: “FK Staljin sila Smrdije” i “Turski konjanici guraju Staljina na vrh”.

Sa druge strane, pokušaji atentata na igrače Partizana na utakmicama protiv Napredaka, Donjih Sremova i Javora gotovo da se i ne spominju u pro-nacističkim medijima države Smrdije. Imajte u vidu da je ogroman broj medija pod patronatom vožda Aleka, velikog Staljiniste i još većeg licimura.

Dakle, Grobarijo pamet u glavu i ne dajte se pasijim sinovima. Tucite sektaša na svakom koraku argumentima, nabijajte im na nos njihove pljačke, staljinistička proleća, Šipke, Čoliće, Babaroge, Miljaniće, penal Rnića u butinu, sva sranja i pizdarije zbog kojih nikada nisu bili kažnjeni, tucite zmiju u glavu, znanjem i video klipovima brata Čolovića86. Ne dajte se pasijim sinovima!

Ovo je više od igre!”

U međuvremenu iz Partizana je stiglo obaveštenje da je izvršen hakerski napad na njihov sajt i da klub ne stoji iza ovog saopštenja.

Međutim, proverom sajtova za sigurno surfovanje interneta došli smo do podatka da se sajt Partizana nije ponašao sumnjivo u proteklih 90 dana, te da na njemu nije pronađen ni jedan trag nasilnog pristupa.

Komentari