Još malo pa rasprodata Arena!

Revanš meč četvrtfinala Evrokupa između Crvene zvezde i Budiveljnika pobudio je ogromnu pažnju javnosti. Za duel između crveno-belih i šampiona Ukrajine vlada ogromno interesovanje o čemu svedoči podatak da je za samo dva dana prodato čak 15.400 ulaznica. Ipak, dobra vest za sve navijače crveno-belih je da karata još ima u prodaji i one se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, Dom omladine, TC Ušće, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).

Utakmica je na programu u sredu od 19 sati i 30 minuta, a kapije Kombank arene biće otverene dva i po sata ranije, odnosno već od 17 sati. S obzirom da je ovaj meč proglašen utakmicom visokog rizika biće sprovedene opsežne mere bezbednosti pa se pozivaju svi navijači da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve. Na ulazima će biti oduzimani svi tvrdi predmeti i sitan novac koji će biti doniran Crvenom krstu.

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava. S obzirom da je Crvena zvezda ove sezone već nekoliko puta kažnjavana od strane disciplinskog sudije svaki i najmanji incident mogao bi da ima nesagledive posledice za klub.

Komentari