JSL: Javor “ljuljao” i u Humskoj

Fudbaleri Partizana odigrali su večeras nerešeno 0-0 sa Javorom na svom terenu, i na taj način ponovo prvenstvo učinili zanimljivim.

Slavljeničku atmosferu, koju je povodom 68. rođendana kluba napravilo nešto više od 8000 navijača na stadionu, fudbaleri na terenu nisu ispratili povoljnim rezultatom, te je sada razlika u odnosu na prve pratioce, Čukarički i Crvenu zvezdu koji sutra igraju međusobno, tri odnosno četiri boda.

Večeras se u Humskoj moglo videti, koliko Partizanu znači kapiten, vremešni Saša Ilić, s obzirom da crno beli bez njegove pomoći na terenu, nisu delovali kao ozbiljna ekipa. Posle jalovog prvog dela igre, u kojem je odbrana Javora, predvođena maestralnim Milovićem bez velikih problema odolevala napadima Partizana, početkom drugog dela viđena je malo življa igra crno belih, što nije rezultiralo pogotkom. U finišu su fudbaleri Javora imali čak i priliku da napuste Humsku sa sva tri boda u džepu, što se nije desilo zahvaljujući Vladimiru Stojkoviću i nepreciznosti i neodlučnosti gostiju.

U ostalim mečevima 8, kola, igranim ranije, postignuti su sledeći rezultati:

Komentari