JSL – Novo trenersko ime u Smederevu

Uprkos ambicijama nove uprave, Smederevo je nakon 8. kola prikovano na dno tabele, bez pobede, sa samo četiri remija i isto toliko postignutih golova. Ceh je platio trener Aleksandar Janjić, nakon osmog kola  i poraza u Kuli je smenjen, a na njegovo mesto postavljen je Miloš Velebita.
Za razliku od prethodnika na klupi “oklopnika”, Velebit je Smederevac i bivši je igrač kluba. Mlad stručnjak, rođen 1979, iste godine kao i strateg na klupi Rada, Marko Nikolić. Nakon zvaničnog obrazovanja za trenera na Fakultetu sporta i sticanja UEFA Pro licence, radio je kao instruktor u radu sa mlađim kategorijama pri FSS. Letos je predstavljen i kao asistent Goranu Tufegčiću na klupi reprezentacije Kuvajta. Da podsetimo, Tufegčić je od kraja avgusta nalazi na intenzivnoj nezi, jer ga je, nakon rasprave upucao komšija u dvorištu porodične kuće.
Do nastavka prvenstva, Velebit će imati oko 10 dana, naredni rival Smederevcima je subotički Spartak.
U Jelen Superligi je do sada odigrano osam kola a promenjen je isti broj trenera, nakon: Prosinečkog, Milinkovića, Zagorčića, Marića, Kuzmanovskog, Kaplanovića i Kuzeljevića, sa klupe je “ustao” i Janjić.

Komentari